ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

29/06/2016

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ PRAKSIS

 

Με επιτυχία,ολοκληρώθηκε ,η σειρά  δράσεων 2μηνης διάρκειας(Μάιος–Ιούνιος 2016),η οποία έλαβε χώρα από κοινού με την ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Praksis, που έχει ως στόχο τη δημιουργία,την εφαρμογή και την υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης...

Η σύμπραξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των ενοίκων τόσο του οικοτροφείου όσο και του προστατευόμενου διαμερίσματος.Πιο συγκεκριμένα, επισκεφτήκαμε το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων στην περιοχή του Πειραιά, το οποίο έχει ως βασικό στόχο την άμεση ανακούφιση των αστέγων πολιτών (παροχή πρωινού ροφήματος, ειδών ένδυσης & ατομικής υγιεινής).

Οι ένοικοι της Πυξίδας συνέβαλλαν σημαντικά στη διαλογή ειδών ένδυσης και στην παρασκευή και προσφορά πρωινού ροφήματος.

Περαιτέρω, η ψυχολόγος της δομής διεξήγαγε σειρά συζητήσεων ενημερωτικού χαρακτήρα με θέμα «Αστεγία και Ψυχική Υγεία» , αποσκοπώντας σε μεγαλύτερη παρακίνηση για εξωτερίκευση συναισθημάτων και σκέψεων των αστέγων.


Στο μέλλον, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάληψη αντίστοιχων δράσεων με την Praksis, που θα έχουν εξίσου ανθρωπιστικό και κοινωνικό πρόσημο.

20/01/2019

Circus Atmosphere

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ
3E
Agrino
Bingo
Chipita
Dianik
Elbisco
Eva Beauty
Fedon / Φαίδων
Flokos
Creta Farms
In.gr
Karamolegos / Καραμολέγκος
Kerino
Kontoveros
Konva
Loux
Melissa - Kikizas
Procter & Gamble
Paliria / Παλίρροια
Pizza Fan
SNF / Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου
Delfini / Το Δελφίνι
Trata / Τράτα
Unilever Hellas
Κομμωτές Καρδιάς
Village Cinema
Protothema / Πρώτο Θέμα
Yiotis / Γιώτης
Papadopoulou / Παπαδοπούλου


Ευχαριστούμε θερμά τον  desmos  για την πολύτιμη προσφορά του.


Επικοινωνία

Φωκαίας 3, 18547, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4828162, Fax: 210 4826064
email: pixida@hotmail.com

Ακολουθήστε μας